Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 1 Februari 2011

Nana2 :)

Assalamualaikum..
sihat??
hari ni cuti raya cina kan??
selamat tahun baru cina :)
ok..
nape aku tulis tajuk 2 nana??
meh aku cerita..
pada suatu hari...hahaha...
tak de lah..
semalam nana tag aku kat dalam fb..
die cakap die ada kat kuantan..
nana mana??
nama dia nur cahaya kat dalam fb..
ok...sambung cerita..
lepas jek aku balik kerja semalam,aku terus gi ambik member aku..
Azrynn...
Lepas tu kita orang terus gi kat hotel ms garden..
nana duk kat hotel tu..
then dah sampai kat sana,aku pon tipon la member nana nih..
tipon nak dekat 30 kali kot..tak berjawab..haha...
aku cakap kat azrynn...
dieorang ni gi mandi kolam ke??
then aku try tipon lagi sekali..baru la duk menjawab..huhu...
nak dekat sejam aku tunggu budak2 nih..
rupa2 nya dieorg cari aku kat dalam hotel 2..haha
salah aku gak coz cakap kat dieorg yang aku ada kat bawah..mesti diaorang pikir aku de kat bawah hotel 2..kat lobi la..!!
haha..
sorry syunk.. :)
then time 2 dieorg baru jek sampai bilik...kena turun balik..haha...
aku duk lepak dekat depan pintu utama 2..
tengah sedap2 dengar lagu,tengok ada kelibat 3 orang budak kecik keluar dari pintu 2..
aku tengok jek la..time 2..mang berdebar gak rr..haha
ye la..tak penah jumpa kot :p
then masa nana nak turun dari tangga 2..
die nyaris2 nak jatuh dari tangga..adoii...aku dah habis gabra dah time 2..
mana tak nye...tangga 2 ade banyak lagi anak die...huhu...t law jatuh dari atas,
tak duk hotel la awk nana oii...haha
then bila dah sampai kat aku,aku tengok masing2 basah kuyup n pucat..
dieorg g mandi kolam..haha..sampai menggigil aku tgk...haish...haha..
then borak2...aku soh dieorg balik..
mang da xleh thn tgk masing2 duk menggigil..huhu..time 2 plk angin kuat..so pikir2 la..
nana kecik sgt2!!
haha..sies kecik..!!
mang cam budak2..hehe...sorry nana..
:) mang happy la dpt jmpe dieorg..huhu..
hope nnti dpt jmpe ag...haish..xleh cubit pipi nana semalam..haha







Tiada ulasan: