Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 28 Januari 2011

Dunia Aku Sekarang

Assalamualaikum..Pe kabar semua??Sihat tak??Pada yang tak sihat 2..sila-sila lah ye makan ubat n sihat kan diri anda..
Aku??tak tau la sihat or tak..huhu...Kat sini asyik ujan jek...Wat kan aku ase cam nak tido jek kat dalam pejabat aku nih...PEJABAT KE???hahaha...adoii..masak..!!
Ok..Aku skung nih tak tau nak cakap pe..hehe...Ok la keje kat sini...leh on9 selalu...haha...masak law bos aku baca..hehe...Thankx la pada DIDI mucuk 2 coz tolong teman aku g cari keje hari 2..law tak..maybe smpai hari ni lagi aku duk tanam anggur yang tak kan berbuah-buah tu..huhu..
aku suka lepak an didi tu..die suka wat aku tergelak..haha..mamat tak betul..!!haha..soorrry sayang..!!
:p still..miss him..just orang tertentu jek tau him 2 sape..haha..ngee..sies..aku tengah buhsan nih..
ok..!! attention pada yang berada di sekitar kuantan..!!
pada yang nak beli baju batik tapi tak tau nak beli kat ane..datang jek kat kedai aku nih..kat KOMPLEK DAGANGAN MAHKOTA..tak tau kat ane??
bukak google map..haha..kat dengan taman bndar la sayang..
Pada yang berada di luar kawasan..anda masih lagi boleh melihat-lihat barang-barang yang dijual di BUTIK RATU HATIKU ni..korang on9 jek fb n serch BUTIK RATU HATIKU..tak pon..korang add aku kat fb aku..tak tau fb aku??haish...korang tengok la kat tepi 2..kn ade tertulis di situ..
then kalau nak tau lebih lanjut..korang cari blog nih
http://suteratrg.blogspot.com
kalau korang nak g even ke kan..tapi tak de baju yang sesuai nak pakai or tak de tudung..korang leh jenguk kt fb or blog 2..kitaorang akan hantar pos laju kat korang..set..!!
haha...ok..aku cau lu...


gambar aku kat tempat kerja..hehe..sumbat...cumel x??hahaha :p







2 ulasan:

starzieti berkata...

sygku wani, where's ur follower box?

waniey berkata...

haha..xde ek??jap nk wt