Pengikut

Rindu awak

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 1 Disember 2011

Mat Lutfhi Oh Mat Lutfhi

Salam reader ^_^
Dah lama tak update blog ni...bersawang dah...
hadoii...ade yang sudi nak tolong update tak?? :D
first of all..
Takziah to hanie sebab kehilangan baba kesayangan a.ka. pkcik dia semalam (1.12.2011-khamis)
hope kamu tabah ye sayang..
ALLAH lebih sayangkan arwah..sedekahkan la al-Fatihah kat arwah :')
don't be sad..
ok...now back 2 topic..
Nape dengan matlutfhi??
Dia datang melamar aku ke??
O.O
untung bebeno badan ni kalau dia datang melamar..haha...
Tadi aku tengok video matlutfhi kat you tube..
Kebetulan adik aku yang kecik 2 pon nak tengok gak..so,kitaorang pon layan la matlutfhi kejap..
Tengah syok tengok ni,adik aku boleh tanya "angah,2 kembar dia ke??,nape mulut die tak gerak tapi die bercakap??"
Puas la aku jelaskan kat dia tadi..
Dia nak gak beta dengan aku..
Bila aku cakap yang tu bukan kembar or adik-adik matlutfhi,dia tak caya..
Aku cakap la matlutfhi ganti2 baju nak lakonkan watak tu..
dia cakap aku tipu -.-"
dia cakap "tak kan la cepat tu dia tukar baju??4 orang tu muka sama..tak kan dia tukar baju cepat-cepat??"
Aku plak"......"
dah tak reti nak terangkan cam mana kat dia..and..nasib baik last sekali dia faham..haha..
Just sebab matlutfhi..



2 ulasan:

grawwrbabe. berkata...

hehee... lau bukak sal matlutfi memang hani akan gelak.. die lelaki paling sengal.. n thanx my dear.. care about me...love u

waniey berkata...

kan??hehe...chill ok dear :)